Salarisadministratie goed geregeld met Loket.nl

Op het gebied van salarisadministratie software zijn er tal van keuzes. Door ons werk als interim salarisadministrateur bij veel verschillende bedrijven hebben we veel ervaring kunnen opdoen met de verschillende systemen. Zelf werken we met loket.nl. Waarom we dit doen? Loket.nl biedt tal aan functionaliteiten voor ons als administrateur, u als werkgever en voor al uw medewerkers.

Loket.nl brengt alle belangrijke zaken rondom personeel en salaris op één plek. Binnen de applicatie wordt alles goed geregeld. Of het nu gaat om salarisverwerking, loonstroken of verlof. Loket.nl biedt alle mogelijkheden die voor u van belang zijn.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Inzicht in data

Rapportages en dashboard bieden inzicht in uw personeelsdata.

Personalisatie

Bepaal zelf de rolindeling tussen medewerkers, accountant en uzelf.

100+ koppelingen

Honderden koppeling met andere boekhouding en HR-tools.

Werknemersloket

Het werknemersloket biedt voor uw werknemers één overzichtelijke plek met hierin al hun belangrijkste gegevens, zoals loonstroken en jaaropgaves. Met een eigen inlog kunnen zij snel en eenvoudig bij al hun persoonlijke gegevens. Je kunt zelf indelen welke mogelijkheden je jouw personeel hier wilt geven, van verlofaanvragen tot het indienen van declaraties.

Werkgeversloket

Als werkgever is het belangrijk dat u inzicht heeft in alle belangrijke zaken rondom personeel. Daarom biedt het werkgevers dashboard direct inzicht in kosten van salaris, verzuim en andere belangrijke KPI’s. Signalen houden voor u alle belangrijke momenten bij bijvoorbeeld wanneer contracten aflopen of één van u medewerkers een jubileum geeft. Daarnaast bieden andere tools inzicht in salarissen van u en andere bedrijven doordat loket ruim 150 cao’s op centraal niveau bijhoud.

Demo aanvragen

Wilt u meer weten over Loket.nl, we bekijken graag samen met u de voordelen van een samenwerking met Salarisbureau Bogaard en Loket.nl. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een blik op de tool Loket.nl.
 

Samenwerken met Salarisbureau Bogaard?

Salarisbureau Bogaard staat voor u klaar om u te ondersteunen bij een verscheidenheid aan vraagstukken. Bij ons kleinschalige team staat persoonlijk contact voorop. Wij willen u volledig ontzorgen in uw administratie waarbij inzicht in uw cijfers voorop staan. Onze belofte? Een goed zicht op uw salarisadministratie met onderbouwd en proactief advies van onze professionals.

Referenties

Ranco is een prettige collega en partner om mee samen te werken. Hij communiceert vlot en denkt actief mee in de samenwerking. Ik beveel Ranco aan aan iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde salarisadministrateur!

Marco Lagarde

Inmiddels werk ik al geruime tijd samen met Ranco en zijn team. Het informele, directe en snelle contact spreekt mij zeer aan! Wij hopen nog geruime tijd gebruik te maken van jullie dienstverlening.

Wesley Smulders

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

Tania Pardo