Referenties

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Ranco heeft ons als interim-salarisadministrateur, tijdens een periode in 2023, op een professionele manier geholpen. Een drukke periode, gelukkig stond Ranco klaar om de werkdruk voor de rest van het team te verlagen.

{rCompany}
Steven BlomOmega Salaris & Advies

Ondanks dat hij het vak destijds nog deels moest leren, viel op dat hij alles snel door had en snel op een goed niveau zelfstandig kon werken.

{rCompany}
David Koeman

We hebben Ranco ervaren als een ervaren collega met oog voor detail.

{rCompany}
Carola Boutier

Ranco heeft ongeveer 15 maanden bij ons gewerkt. Hij heeft veel ervaring in de breedte van de salarisverwerking en in meerdere CAO's. Met professionele en oplossingsgerichte houding heeft hij ons ontzorgd: van harte aanbevolen!

{rCompany}
Wout Penning

Ranco heeft veel kennis over zijn vakgebied, dat blijkt uit zijn uitgevoerde opdrachten en uit de gesprekken die ik met hem heb gehad. Een proactieve ondernemer en salarisadministrateur met uitgebreide kennis van zaken.

{rCompany}
Henry Flikweert

Wanneer het echt te technisch wordt allemaal, dan loop ik tegen een muur. Het is fijn om dan Ranco in je netwerk te hebben! Nog fijner: Ranco snapt ook de wereld van de financiële administratie, iets wat niet iedere RPP is gegeven.

{rCompany}
Monique SchoenmakersGeld en zo met Monique

Ranco heb ik leren kennen als kundig, gedreven, ondernemend en hartelijk. Door zijn brede kennis en actieve houding een fijn persoon om mee samen te werken!

{rCompany}
Claudia van Swaal-MaasCM Personal Finance

Ranco heeft veel kennis van zaken , heeft zich het door ons gebruikte salarispakket in korte tijd eigen gemaakt en was daarnaast een prettige collega op de afdeling. We hopen dat we in de toekomst met regelmaat een beroep op hem kunnen blijven doen.

{rCompany}
Babs van der Graaf

Zeer prettige samenwerking. Ranco is prettig in contact, legt de zaken goed uit en reageert snel op vragen en helpt waar nodig.

{rCompany}
Marieke SchreudersPsychofysiek

Inmiddels werk ik al geruime tijd samen met Ranco en zijn team. Het informele, directe en snelle contact spreekt mij zeer aan! Wij hopen nog geruime tijd gebruik te maken van jullie dienstverlening.

{rCompany}
Wesley SmuldersSmulders Administratie

Onze organisatie heeft zeer fijn samengewerkt met Ranco als salarisadministrateur. Behalve de salarisverwerking heeft hij ons goed ondersteund bij onze vragen. Tevens geeft hij adviezen waar je van op aan kunt en communiceert erg duidelijk.

{rCompany}
Bram de Groot

Met Ranco werk ik heel fijn samen. Ranco communiceert duidelijk waardoor iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Een harde werker die zeer kundig is!

{rCompany}
Sanne Kuhnen-ReichgeltNumblees

Ranco heb ik leren kennen als een zeer vakbekwame salarisadviseur met een "hands-on " mentaliteit. Ranco is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving en denkt ook proactief mee. Kortom een plezierige collega mee samen te werken!

{rCompany}
Matthijs StofferVan Ree HR Consultants

Ranco heeft veel kennis van rechten in het kader van arbeidsloon en loonvordering. Zo heeft hij mij geholpen met de bijbehorende berekeningen en mijn rechten.

{rCompany}
Sinitta Dijkgraaf

Fijn samengewerkt met Ranco. De projecten werden goed en zorgvuldig opgepakt. We waren hier erg mee geholpen!

{rCompany}
Iris LangelaanCircle Salaries

Aan Ranco kun je salarisadministraties met een gerust hart toevertrouwen. De kennis en kunde heeft hij in huis. Hij is tevens zeer behulpzaam en dat maakt hem een fijne interim collega.

{rCompany}
Debbie Leurs

Wij hebben Ranco leren kennen als een deskundig, betrouwbaar en betrokken interim administrateur. Ook niet beroerd een stapje harder te lopen. Kennis op veel terreinen van HR en salarisverwerking. Komt ook deskundig over en veel inlevingsvermogen.

{rCompany}
Perry NoutVan Ree HR Consultants

Ik heb Ranco leren kennen als een zeer behulpzame en deskundige (interim)collega. Ranco staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Ik heb de samenwerking en communicatie als erg prettig ervaren!

{rCompany}
Geline ThoutenhoofdVan Ree HR Consultants

De afgelopen maanden heb ik Ranco als interim collega leren kennen als een ervaren salarisadviseur. Ranco verstaat zijn vak, is een betrouwbaar, betrokken, integer persoon, werkt proactief en denkt mee. Ik heb de samenwerking als erg plezierig ervaren!

{rCompany}
Rien van de BeekVan de Beek HR Advies

Fijn en goed salaris bureau! Zeer stipt en altijd een snelle reactie.

{rCompany}
R.WalhoutRutger Walhout Beheer

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

{rCompany}
Bas DalmulderBollard Accountants & Belastingadviseurs

Ranco heeft Vermetten Loonadvies ondersteund als salarisadministrateur en -adviseur. Voor zowel onze klanten in Loket.nl als in Nmbrs. Mooie complimenten hebben wij ontvangen over Ranco. Als we in de toekomst iemand zoeken, weten we Ranco te vinden!

{rCompany}
Inge de VaanVermetten | Accountants en Adviseurs

Ranco is kundig, vriendelijk en denkt mee met zijn klanten. Ik heb onze samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren! Als je zoekt naar een betrouwbare salarisadministrateur dan is Ranco zeker een aanrader. Bedankt!

{rCompany}
Michiel van Akkeren

We hebben Ranco leren kennen als een deskundige, klantvriendelijke en fijne (interim-) collega! Hij heeft ons onder andere ondersteund met allerlei vragen en adviezen van onze relaties en met de salarisverwerkingen binnen Loket.nl en Nmbrs.

{rCompany}
Jorrit JansenVermetten | Accountants en Adviseurs

Omdat Ranco voor mij geen onbekende is besloot ik een offerte op te vragen. Hij hanteert een schappelijk uurtarief, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Daarom beveel ik u Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard aan!

{rCompany}
Ewald van Landschoot

Ranco is een prettige collega en partner om mee samen te werken. Hij communiceert vlot en denkt actief mee in de samenwerking. Ik beveel Ranco aan aan iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde salarisadministrateur!

{rCompany}
Marco LagardeML Finance

Ik heb Ranco leren kennen als vakkundige salarisadministrateur met goede kennis en ervaring van ICT toepassingen.

{rCompany}
Theo RaboutRabout & Partners

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

{rCompany}
Tania PardoTentoo

Ik heb fijn met Ranco samengewerkt. Hij heeft een korte periode als Interimmer voor ons (Tentoo HR) gewerkt. Hij werkt gestructureerd én houdt daardoor het overzicht over de verschillende cases (projecten).

{rCompany}
Auke WiersmaTentoo