Loonadvies: zeker zijn van uw loonverwerking

Als bedrijf met personeel in dienst heeft u altijd te maken met wetten en regelgeving rondom salarisadministratie. Als ondernemer is het voor u belangrijk om uw salarisadministratie zo goed mogelijk op orde te hebben. Als ervaren professionals adviseren wij u graag over uw lonen, loonverwerking, arbeidsvoorwaarden en andere vraagstukken.

Een tweede paar ogen over uw salarisadministratie

Vraagt u zich af of u wel optimaal gebruik maakt van de wet- en regelgeving omtrent uw salarisverwerking? Het kan zeer waardevol zijn om iemand met een frisse blik een kijkje te laten nemen naar uw loonadministratie. Wij kunnen adviseren in alle aspecten van salarisadministratie.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Waarom loonadvies van Salarisbureau Bogaard

Wij kijken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden binnen uw salarisadministratie. Door onze jarenlange ervaring bij diverse bedrijven in verschillende branches kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Wanneer het echt te technisch wordt allemaal, dan loop ik tegen een muur. Het is fijn om dan Ranco in je netwerk te hebben! Nog fijner: Ranco snapt ook de wereld van de financiële administratie, iets wat niet iedere RPP is gegeven.

Monique Schoenmakers

Ranco heeft veel kennis over zijn vakgebied, dat blijkt uit zijn uitgevoerde opdrachten en uit de gesprekken die ik met hem heb gehad. Een proactieve ondernemer en salarisadministrateur met uitgebreide kennis van zaken.

Henry Flikweert

Aan Ranco kun je salarisadministraties met een gerust hart toevertrouwen. De kennis en kunde heeft hij in huis. Hij is tevens zeer behulpzaam en dat maakt hem een fijne interim collega.

Debbie Leurs