Loonadvies: zeker zijn van uw loonverwerking

Als bedrijf met personeel in dienst heeft u altijd te maken met wetten en regelgeving rondom salarisadministratie. Als ondernemer is het voor u belangrijk om uw salarisadministratie zo goed mogelijk op orde te hebben. Als ervaren professionals adviseren wij u graag over uw lonen, loonverwerking, arbeidsvoorwaarden en andere vraagstukken.

Een tweede paar ogen over uw salarisadministratie

Vraagt u zich af of u wel optimaal gebruik maakt van de wet- en regelgeving omtrent uw salarisverwerking? Het kan zeer waardevol zijn om iemand met een frisse blik een kijkje te laten nemen naar uw loonadministratie. Wij kunnen adviseren in alle aspecten van salarisadministratie.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Waarom loonadvies van Salarisbureau Bogaard

Wij kijken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden binnen uw salarisadministratie. Door onze jarenlange ervaring bij diverse bedrijven in verschillende branches kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

Tentoo
Tania PardoTentoo

Ranco heb ik leren kennen als een zeer vakbekwame salarisadviseur met een "hands-on " mentaliteit. Ranco is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving en denkt ook proactief mee. Kortom een plezierige collega mee samen te werken!

Van Ree HR Consultants
Matthijs StofferVan Ree HR Consultants

Ondanks dat hij het vak destijds nog deels moest leren, viel op dat hij alles snel door had en snel op een goed niveau zelfstandig kon werken.

David Koeman