Loonkostenvoordeel: maak er optimaal gebruik van met Salarisbureau Bogaard

Als werkgever kunt u in aanmerking komen voor het loonkostenvoordeel (lkv) bij het aannemen van een werknemer. Er zijn drie specifieke groepen waarvoor een doelgroepenverklaring wordt afgegeven: arbeidsgehandicapten, mensen binnen de banenafspraak en ouderen die voor aanvang van het dienstverband een uitkering ontvingen. Indien uw werknemer tot een van deze groepen behoort, biedt dit financiële voordelen voor u als werkgever.

Uit onderzoek is gebleken dat werkgevers in maar liefst 80% van de nieuwe dienstverbanden geen gebruik maken van deze regeling, terwijl zij wel recht hebben op het loonkostenvoordeel. Dit wordt vaak veroorzaakt door de vermeende kosten die niet opwegen tegen het 'voordeel', gebrek aan bekendheid met de regeling en de complexiteit van de aanvraag. Hierdoor laten werkgevers aanzienlijke bedragen aan loonkostenvoordelen onbenut. Maar daar blijft het niet bij. Een groot aantal werknemers die in aanmerking komen voor het loonkostenvoordeel heeft tevens recht op een no-risk polis. Met deze polis draagt het UWV (een deel van) de ziektekosten.

Geen loonkostenvoordeel meer missen

Het loonkostenvoordeel kan oplopen tot wel € 18.000 voor oudere werknemers en arbeidsgehandicapten, en tot wel € 6.000 voor werknemers met een doelgroepregistratie binnen de banenafspraak of scholingsbelemmerden. Wij staan klaar om de mogelijkheden door te nemen en de aanvraag te verzorgen zodat er geen voordeel meer onbenut blijft.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Laat uw loonkostenvoordeel berekenen door Salarisbureau Bogaard

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van deze voordelen en geen enkel voordeel onbenut laat, zijn wij een samenwerking aangegaan met een partij die de volledige aanvraagprocedure voor het loonkostenvoordeel verzorgt. Dankzij ons eigen softwareplatform en geautomatiseerde systemen bespaart u tijd en behaalt u hogere opbrengsten. Met dit partnerschap streven wij ernaar om onze klanten maximaal te laten profiteren van deze voordelen. Profiteer van de voordelen van onze diensten. 

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Ranco heeft ons als interim-salarisadministrateur, tijdens een periode in 2023, op een professionele manier geholpen. Een drukke periode, gelukkig stond Ranco klaar om de werkdruk voor de rest van het team te verlagen.

Steven Blom

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

Tania Pardo

Ranco heeft veel kennis over zijn vakgebied, dat blijkt uit zijn uitgevoerde opdrachten en uit de gesprekken die ik met hem heb gehad. Een proactieve ondernemer en salarisadministrateur met uitgebreide kennis van zaken.

Henry Flikweert