Salarisadministratie uitbesteden aan Salarisbureau Bogaard

Als ondernemer wil je je focussen op je core business. De salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van je bedrijfsvoering, tegelijkertijd is het een tijdrovende en complexe taak. Het uitbesteden van de salarisadministratie aan een professional is om deze reden een verstandige keuze.

Voordelen van het uitbesteden van uw salarisadministratie

  • Besparing van  tijd en geld: Je hoeft geen personeel aan te nemen of in te huren voor je salarisadministratie.
  • Verzekerd van een correcte en tijdige salarisverwerking: Salarisbureau Bogaard is gespecialiseerd in salarisadministratie en voldoet aan alle wet- en regelgeving.
  • Ontzorging: Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je salarisadministratie, deze is in professionele handen waarbij up-to-date kennis hoog in het vaandel staat.

Salarisadministratie door Salarisbureau Bogaard

Salarisbureau Bogaard verzorgt je salarisadministratie van A tot Z. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de salarisverwerking, van het opstellen van de loonstroken tot het afdragen van de loonheffingen.

Wij werken in een team van ervaren en gecertificeerde professionals die altijd up-to-date zijn van de laatste wet- en regelgeving. Wij bieden je een persoonlijke service en staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden.

Meer informatie over salarisadministratie

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het uitbesteden van je salarisadministratie aan Salarisbureau Bogaard? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Ranco is kundig, vriendelijk en denkt mee met zijn klanten. Ik heb onze samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren! Als je zoekt naar een betrouwbare salarisadministrateur dan is Ranco zeker een aanrader. Bedankt!

Michiel van Akkeren

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs
Bas DalmulderBollard Accountants & Belastingadviseurs

Ranco heb ik leren kennen als kundig, gedreven, ondernemend en hartelijk. Door zijn brede kennis en actieve houding een fijn persoon om mee samen te werken!

CM Personal Finance
Claudia van Swaal-MaasCM Personal Finance