Software voor werkgevers: een stap vooruit

In deze tijd is software enorm belangrijk. Het biedt veel voordelen, zoals efficiëntie, automatisering en inzicht. Veel programma’s zijn met elkaar te koppelen zodat gegevens ook maar een keer hoeven worden ingegeven.  

Voordelen van software voor werkgevers

De software voor werkgevers biedt een aantal voordelen, waaronder:

  • Efficiëntie: Software kan helpen taken sneller en efficiënter uit te voeren wat zowel een financiële- als tijdsbesparing oplevert.
  • Automatisering: Software automatiseert taken waardoor medewerkers op andere taken ingezet kunnen worden.
  • Inzicht: Software helpt inzicht te verkrijgen in personeelsgegevens en bedrijfsprocessen. Met deze gegevens wordt het beslissingsproces bevordert en versneld.

Salarisbureau Bogaard

Salarisbureau Bogaard biedt diverse softwareprogramma's voor werkgevers. Wij helpen bij het kiezen van de juiste software en het implementeren ervan. Zo wordt u als werkgever ontzorgd en kan er gefocust worden op de kerntaak van de onderneming.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer weten over software voor werkgevers? Neem dan contact met ons op. We helpen graag bij het vinden van de juiste oplossing voor uw onderneming.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Software Pakketten

Er zijn diverse softwareprogramma's beschikbaar voor werkgevers. Enkele voorbeelden zijn:

  • Salarisadministratiesoftware: Deze software doet de loonverwerking waarbij er rekening wordt gehouden met de laatste wet- en regelgeving en biedt de mogelijkheid personeelsgegevens bij te houden.
  • Personeelsplanningssoftware: Deze software is geschikt voor het inroosteren van medewerkers. Ook zijn er mogelijkheden het verlof bij te houden en gewerkte uren te registreren.
  • HRM-software: Deze software biedt een totaalpakket voor personeelszaken, zoals werving en selectie, on-boarding, beoordelingen en trainingen.

Loket

HRM- en Salarisadministratiesoftware.

Shiftbase

Personeelsplanningsoftware.

Nmbrs

HRM- en Salarisadministratiesoftware. Vanaf januari beschikbaar.

Waarom Salarisbureau Bogaard?

Personeel is het belangrijkste kapitaal binnen uw onderneming. Dit begrijpen we bij Salarisbureau Bogaard als geen ander. Een correcte en tijdige salarisverwerking is van essentieel belang voor een goede verstandhouding.

Met ons kleinschalig team staan we voor persoonlijk contact en bent u bij ons geen nummer. We kennen u en uw bedrijf volledig en denken met u mee. Zo kunt u van ons meer verwachten dan ‘standaard’ het opmaken van loonstroken. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. We zijn altijd flexibel en indien gewenst komen we bij u langs.

Professioneel en onderbouwd

Wij willen uw salarisadministratie voor u volledig verzorgen. Toch begrijpen we hoe belangrijk inzicht voor u is. Door onze samenwerking met Loket.nl ziet u al uw belangrijke data op één plek. Bij het uitbrengen van een advies berusten we ons altijd op data, wet en uw business.

NIRPA geregisteerde salarisprofessionals

Als salarisadministratiebureau zijn wij geregistreerd bij het NIRPA.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Samenwerken met Salarisbureau Bogaard?

Salarisbureau Bogaard staat voor u klaar om u te ondersteunen bij een verscheidenheid aan vraagstukken. Bij ons kleinschalige team staat persoonlijk contact voorop. Wij willen u volledig ontzorgen in uw administratie waarbij inzicht in uw cijfers voorop staan. Onze belofte? Een goed zicht op uw salarisadministratie met onderbouwd en proactief advies van onze professionals.

Referenties

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs
Bas DalmulderBollard Accountants & Belastingadviseurs

Fijn en goed salaris bureau! Zeer stipt en altijd een snelle reactie.

Rutger Walhout Beheer
R.WalhoutRutger Walhout Beheer

Ik heb Ranco leren kennen als vakkundige salarisadministrateur met goede kennis en ervaring van ICT toepassingen.

Rabout & Partners
Theo RaboutRabout & Partners