Loonadministratie goed geregeld

Als werkgever is loonadministratie een verplicht onderdeel van uw werk. Toch is dit voor velen niet de favoriete klus, omdat het zeer tijdrovend kan zijn. Door te kiezen voor een professioneel loonadministratie kantoor heeft u meer tijd over voor andere werkzaamheden.

Als professionele loonadministrateurs ondersteunen we u graag bij uw loonadministratie. Zowel met de maandelijkse werkzaamheden en als ondersteunend adviesbureau.

Loonadministratie uitbesteden?

Wellicht heeft u in het verleden gekozen om zelf uw salarisadministratie op te pakken maar voelt dit als een hele klus. Dan is het wellicht beter om uw loonadministratie uit te besteden. Als uw loonadministratie kantoor is het onze taak om ten alle tijden up-to-date te zijn van regelingen en subsidies, zodat u profiteert van alle mogelijk voordelen.

Bent u op zoek naar een vaste loonadministrateur of zoekt u iemand die als interim administrateur kan invallen? We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Wat is loonadministratie volgens Salarisbureau Bogaard?

Als loonadministrateur ondersteunen we u met diverse vraagstukken rondom loon en werknemers. Hieronder valt natuurlijk het opmaken van de maandelijkse loonstrook maar daarnaast profiteert u bij Salarisbureau Bogaard van meer voordelen. Naast de maandelijkse werkzaamheden adviseren we u over mogelijke regelingen, subsidies en andere verbeteringen voor uw loonadministratie.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Onze loonadministratie online software?

Om u te ontzorgen maken we gebruik van softwarepakket Loket.nl waarbij de mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer zeer uitgebreid zijn. Loket.nl biedt veel inzicht in data en maakt dit inzichtelijk voor u als werkgever.

Naast Loket.nl zijn wij door diverse interim opdrachten ook zeer bedreven in andere softwarepakketten voor payroll.

Loonadministratie bij Salarisbureau Bogaard.

Salarisbureau Bogaard staat voor u klaar. Bij ons kleinschalige team staat persoonlijk contact voorop. We bieden een volledig pakket aan waarbij het ontzorgen voorop staat. Zo kunt u van ons meer verwachten dan enkel een loonstrook. Wij staan naast u en uw onderneming en zijn uw adviseur op het gebied van lonen. Bij het uitbrengen van een advies berusten we ons altijd op data, wet en uw business.

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en hebben we als taak gesteld deze kennis bij te houden. Wij zijn geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Op zoek naar een loonadministratie kantoor?

Bent u op zoek naar een professionele loonadministrateur? We komen graag met u in contact. Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen. 

Referenties

Ik heb Ranco leren kennen als een zeer behulpzame en deskundige (interim)collega. Ranco staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Ik heb de samenwerking en communicatie als erg prettig ervaren!

Geline Thoutenhoofd

Met Ranco werk ik heel fijn samen. Ranco communiceert duidelijk waardoor iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Een harde werker die zeer kundig is!

Sanne Reichgelt

Ranco is kundig, vriendelijk en denkt mee met zijn klanten. Ik heb onze samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren! Als je zoekt naar een betrouwbare salarisadministrateur dan is Ranco zeker een aanrader. Bedankt!

Michiel van Akkeren