Loonadvies: Zeker zijn van uw loonverwerking

Als bedrijf met personeel in dienst heeft u altijd te maken met wetten en regelgeving rondom salarisadministratie. Als ondernemer is het voor u belangrijk om uw salarisadministratie zo goed mogelijk op orde te hebben. Als ervaren administrateurs adviseren wij u graag over uw lonen, loonverwerking, arbeidsvoorwaarden en andere salaris vraagstukken.

Een tweede paar ogen over uw salarisadministratie

Vraagt u zich af of u wel optimaal gebruik maakt van de wet- en regelgeving omtrent uw salarisverwerking? Het kan zeer waardevol zijn om iemand met een frisse blik een kijkje te laten nemen naar uw loonadministratie. Wij kunnen adviseren in alle aspecten van salarisadministratie.

Neem contact op

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Waarom loonadvies van Salarisbureau Bogaard

Wij kijken graag met u mee en adviseren u over de mogelijkheden binnen uw salarisadministratie. Door onze jarenlange ervaring bij diverse bedrijven in verschillende branches kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Neem contact op


Referenties

Met Ranco werk ik heel fijn samen. Ranco communiceert duidelijk waardoor iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Een harde werker die zeer kundig is!

Sanne Kuhnen-Reichgelt

Ranco heeft veel kennis van rechten in het kader van arbeidsloon en loonvordering. Zo heeft hij mij geholpen met de bijbehorende berekeningen en mijn rechten.

Sinitta Dijkgraaf

Omdat Ranco voor mij geen onbekende is besloot ik een offerte op te vragen. Hij hanteert een schappelijk uurtarief, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Daarom beveel ik u Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard aan!

Ewald van Landschoot