Loonkostenvoordeel: Maak er optimaal gebruik van met Salarisbureau Bogaard

Als werkgever kunt u in aanmerking komen voor het loonkostenvoordeel (lkv) bij het aannemen van een werknemer. Er zijn drie specifieke groepen waarvoor een doelgroepenverklaring wordt afgegeven: arbeidsgehandicapten, mensen binnen de banenafspraak en ouderen die voor aanvang van het dienstverband een uitkering ontvingen. Indien uw werknemer tot een van deze groepen behoort, biedt dit financiële voordelen voor u als werkgever.

Uit onderzoek is gebleken dat werkgevers in maar liefst 80% van de nieuwe dienstverbanden geen gebruik maken van deze regeling, terwijl zij wel recht hebben op het loonkostenvoordeel. Dit wordt vaak veroorzaakt door de vermeende kosten die niet opwegen tegen het 'voordeel', gebrek aan bekendheid met de regeling en de complexiteit van de aanvraag. Hierdoor laten werkgevers aanzienlijke bedragen aan loonkostenvoordelen onbenut. Maar daar blijft het niet bij. Een groot aantal werknemers die in aanmerking komen voor het loonkostenvoordeel heeft tevens recht op een no-risk polis. Met deze polis draagt het UWV (een deel van) de ziektekosten.

Geen loonkostenvoordeel meer missen

Het loonkostenvoordeel kan oplopen tot wel € 18.000 voor oudere werknemers en arbeidsgehandicapten, en tot wel € 6.000 voor werknemers met een doelgroepregistratie binnen de banenafspraak of scholingsbelemmerden. Wij staan klaar om de mogelijkheden door te nemen en de aanvraag te verzorgen zodat er geen voordeel meer onbenut blijft.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Laat uw loonkostenvoordeel berekenen door Salarisbureau Bogaard

Om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van deze voordelen en geen enkel voordeel onbenut laat, zijn wij een samenwerking aangegaan met een partij die de volledige aanvraagprocedure voor het loonkostenvoordeel verzorgt. Dankzij ons eigen softwareplatform en geautomatiseerde systemen bespaart u tijd en behaalt u hogere opbrengsten. Met dit partnerschap streven wij ernaar om onze klanten maximaal te laten profiteren van deze voordelen. Profiteer van de voordelen van onze diensten. 

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Ranco is kundig, vriendelijk en denkt mee met zijn klanten. Ik heb onze samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren! Als je zoekt naar een betrouwbare salarisadministrateur dan is Ranco zeker een aanrader. Bedankt!

Michiel van Akkeren

Fijn en goed salaris bureau! Zeer stipt en altijd een snelle reactie.

R.Walhout

Fijn samengewerkt met Ranco. De projecten werden goed en zorgvuldig opgepakt. We waren hier erg mee geholpen!

Iris Langelaan