Payroll is een term die verwijst naar het proces van het beheren van salarissen, belastingen en andere financiële aspecten van werknemers in een organisatie. Het omvat het berekenen en verwerken van salarissen, het inhouden en afdragen van belastingen en premies, en het bijhouden van andere gerelateerde financiële gegevens.

Payroll omvat verschillende elementen, zoals het bijhouden van de gewerkte uren van werknemers, het berekenen van het salaris op basis van uurloon of salarisschaal, het inhouden van belastingen en premies, het uitgeven van salarisbetalingen aan werknemers en het indienen van belastingaangiften bij de juiste instanties.

Referenties

Ranco is kundig, vriendelijk en denkt mee met zijn klanten. Ik heb onze samenwerking en communicatie als zeer prettig ervaren! Als je zoekt naar een betrouwbare salarisadministrateur dan is Ranco zeker een aanrader. Bedankt!

Michiel van Akkeren

Ik heb Ranco leren kennen als vakkundige salarisadministrateur met goede kennis en ervaring van ICT toepassingen.

Theo Rabout

Ik heb Ranco leren kennen als een zeer behulpzame en deskundige (interim)collega. Ranco staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Ik heb de samenwerking en communicatie als erg prettig ervaren!

Geline Thoutenhoofd