Salarisadministratie kan een tijdrovende klus zijn. Als ondernemer is uw tijd kostbaar en deze wilt u niet kwijtraken aan repetitieve taken zoals de salarisverwerking.  Daarnaast is het belangrijk om up-to-date te blijven van alle relevante wetgevingen, regelingen, subsidies en cao’s.

Als ervaren salarisadministrateur kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen. Een tijdige en correcte verwerking van salarissen en opgaaf verzorgen aan belastingdienst en pensioenfondsen. Naast verwerking adviseren we u over steeds veranderende wetten en regels en optimaliseren we het gebruik van verschillende softwarepakketten.

Wanneer u kiest voor samenwerking met Salarisbureau Bogaard hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw salarisadministratie. Wij nemen uw volledige salarisadministratie uit handen en maken dit inzichtelijk en gemakkelijk voor u.

Referenties

Wanneer het echt te technisch wordt allemaal, dan loop ik tegen een muur. Het is fijn om dan Ranco in je netwerk te hebben! Nog fijner: Ranco snapt ook de wereld van de financiƫle administratie, iets wat niet iedere RPP is gegeven.

Geld en zo met Monique
Monique SchoenmakersGeld en zo met Monique

Ik heb Ranco leren kennen als vakkundige salarisadministrateur met goede kennis en ervaring van ICT toepassingen.

Rabout & Partners
Theo RaboutRabout & Partners

Omdat Ranco voor mij geen onbekende is besloot ik een offerte op te vragen. Hij hanteert een schappelijk uurtarief, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Daarom beveel ik u Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard aan!

Ewald van Landschoot