Salarisadministratie uitbesteden in Zeeuws-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een ervaren salarisadministrateur in Zeeuws-Vlaanderen. Wij nemen uw salarisadministratie graag uit handen. Door onze locatie in Sluis zijn we gespecialiseerd in bedrijven in Zeeuws-Vlaanderen hebben we de kennis die nodig is om te werken in deze regio. Ook voor uw grensarbeiders kunnen we met gemak de salarisadministratie verzorgen. Wij bieden u maatwerk salarisadministratie. 

Wilt u samenwerken met Salarisbureau Bogaard. Wij komen graag bij u langs op kantoor in Zeeuws-Vlaanderen. 

Waarom uitbesteden salarisadministratie?

Bent u op zoek naar een salarisadministratie bureau die uw administratie volledig uit handen kan nemen? Bij Salarisbureau Bogaard bent u aan het juiste adres. Wij verzorgen uw volledige salarisadministratie in Zeeuws-Vlaanderen. Vanuit ons eigen kantoor in Sas van Gent helpen wij u met uw salarisadministratie. Wij ontzorgen u en regelen alle zaken rondom salariëring, van het versturen van de loonstrook tot de aanlevering van pensioengegevens. 

Interim salarisadministratie Zeeuws-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een salarisbureau dat u voor een korte of langere periode kan ondersteunen met uw salarisadministratie. Als gespecialiseerd interim salarisadministrateur in Zeeuws-Vlaanderen kan ik u gemakkelijk bijstaan in een periode van tijdelijke uitval. Door onze werkervaring met verschillende software pakketten kunnen we bij Salarisbureau Bogaard uw werkzaamheden rondom salarisadministratie gemakkelijk voortzetten. Als geregistreerd salarisadministrateur in Zeeuws-Vlaanderen ondersteunen we u graag. 

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Als ervaren salarisadministrateur in Zeeuws-Vlaanderen is het onze taak om up-to-date te blijven van alle subsidies en regelingen die mogelijk interessant voor u zijn. Als uw salarisadministrateur adviseren wij u en verwerken we op correcte wijze salarissen, opgaves aan de belastingdienst, pensioenfondsen en andere financiële vraagstukken.

Waarom Salarisadministrateur Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Ik heb fijn met Ranco samengewerkt. Hij heeft een korte periode als Interimmer voor ons (Tentoo HR) gewerkt. Hij werkt gestructureerd én houdt daardoor het overzicht over de verschillende cases (projecten).

Tentoo
Auke WiersmaTentoo

Ranco heeft ongeveer 15 maanden bij ons gewerkt. Hij heeft veel ervaring in de breedte van de salarisverwerking en in meerdere CAO's. Met professionele en oplossingsgerichte houding heeft hij ons ontzorgd: van harte aanbevolen!

Wout Penning

Ranco heeft veel kennis van zaken , heeft zich het door ons gebruikte salarispakket in korte tijd eigen gemaakt en was daarnaast een prettige collega op de afdeling. We hopen dat we in de toekomst met regelmaat een beroep op hem kunnen blijven doen.

Babs van der Graaf