Salarisadministratie

Voor elke werkgever is het verplicht een correcte salarisadministratie bij te houden en dat kan zeer tijdrovend zijn. Wetgevingen en CAO’s veranderen continue en het is aan mij om altijd up-to-date te blijven. Ook zijn er wellicht subsidies of andere voordelen waar u als bedrijf gebruik van zou kunnen maken.

Ik neem de salarisadministratie graag van u over zodat u uw focus kunt leggen op uw onderneming en u minder tijd kwijt bent of zorgen hoeft te maken over bovenstaande punten.

Om u te ontzorgen maak ik gebruik van het softwarepakket Loket.nl waarbij de mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer zeer uitgebreid zijn. De vele voordelen en mogelijkheden bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek.

Werkkostenregeling

Vergoeden studiekosten kind van de werknemer

Als werkgever heeft u de mogelijkheid iets te doen met studiekosten van de kinderen van uw werknemers. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden en deze lichten we graag toe. 

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Als ervaren salarisadministrateur kan ik u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen. Een tijdige en correcte verwerking van salarissen, opgaaf verzorgen aan belastingdienst en pensioenfondsen, adviseren over steeds veranderende wetten en regels en het optimaliseren van uw gebruik van de verschillende softwarepakketten. Deze werkzaamheden zijn een deel van de diensten die ik u aan kan bieden. Onder het genot van een kop koffie ga ik graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier ik u daarin kan ondersteunen.  

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en heb ik mij als taak gesteld deze kennis bij te houden. Vanaf januari 2021 ben ik geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Ranco Bogaard? Omdat ik u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bas DalMulder

Ranco is een prettige collega en partner om mee samen te werken. Hij communiceert vlot en denkt actief mee in de samenwerking. Ik beveel Ranco aan aan iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde salarisadministrateur!

Marco Lagarde

Ik heb fijn met Ranco samengewerkt. Hij heeft een korte periode als Interimmer voor ons (Tentoo HR) gewerkt. Hij werkt gestructureerd én houdt daardoor het overzicht over de verschillende cases (projecten).

Auke Wiersma