Salarisadministratie goed geregeld door Salarisbureau Bogaard

Voor elke werkgever is het verplicht een correcte salarisadministratie bij te houden en dat kan zeer tijdrovend zijn. Wetgevingen en CAO’s veranderen continue en het is aan mij om altijd up-to-date te blijven. Ook zijn er wellicht subsidies of andere voordelen waar u als bedrijf gebruik van zou kunnen maken.

Wij nemen de salarisadministratie graag van u over zodat u uw focus kunt leggen op uw onderneming en u minder tijd kwijt bent of zorgen hoeft te maken over bovenstaande punten.

Om u te ontzorgen maken we gebruik van het softwarepakket Loket.nl waarbij de mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer zeer uitgebreid zijn. De vele voordelen en mogelijkheden bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Neem contact op

Op zoek naar een interim salarisadministrateur?

Als ervaren salarisadministrateurs ondersteunen we u met een verscheidenheid aan vraagstukken.  Op interimbasis ondersteunen we niet alleen accountants- en administratiekantoren maar ook bedrijven die zelf hun salarisadministratie verzorgen.

Lees meer

Loonadvies

Vraagt u zich af of u wel optimaal gebruik maakt van de wet- en regelgeving omtrent uw salarisverwerking? Het kan waardevol zijn een fris paar ogen een ander perspectief te laten bieden. Wij kunnen adviseren in alle aspecten van salarisadministratie.

Lees meer

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Salarisadministratie uitbesteden aan ervaren salarisadminstrateurs

Als ervaren salarisadministrateur kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen. Een tijdige en correcte verwerking van salarissen en opgaaf verzorgen aan belastingdienst en pensioenfondsen. Naast verwerking adviseren we u over steeds veranderende wetten en regels en optimaliseren we het gebruik van verschillende softwarepakketten. Deze werkzaamheden zijn een deel van de diensten die wij u aanbieden. Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen.  

Professionele salarisadminstratie

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en hebben we als taak gesteld deze kennis bij te houden. Wij zijn geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Fijn samengewerkt met Ranco. De projecten werden goed en zorgvuldig opgepakt. We waren hier erg mee geholpen!

Iris Langelaan

Met Ranco werk ik heel fijn samen. Ranco communiceert duidelijk waardoor iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Een harde werker die zeer kundig is!

Sanne Reichgelt

We hebben Ranco leren kennen als een deskundige, klantvriendelijke en fijne (interim-) collega! Hij heeft ons onder andere ondersteund met allerlei vragen en adviezen van onze relaties en met de salarisverwerkingen binnen Loket.nl en Nmbrs.

Jorrit Jansen