Minimumloon per 1 juli 2024

Per 1 juli 2024 wordt het wettelijk minimumloon verhoogd met 3,08 procent. Het wettelijk bruto minimumuurloon voor werknemers van 21 jaar en ouder bedraagt dan €13,68 per uur.
Als werkgever ben je verplicht om minimaal het minimumloon te betalen aan je werknemers. In de Cao kan hiervan worden afgeweken en ben je als werkgever verplicht om meer te betalen dan het wettelijke minimumloon. 

De nieuwe bedragen per 1 juli 2024:

Leeftijd

Per uur

21 jaar en ouder

€ 13,68

20 jaar

€ 10,94

19 jaar

€ 8,21

18 jaar

€ 6,84

17 jaar

€ 5,40

16 jaar

€ 4,72

15 jaar

€ 4,10

Vragen over salariszaken?

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Minimumloon per januari 2024

Dat de bedragen van het minimumloon wijzigen per het begin van een nieuw jaar is geen nieuws. Wat wel nieuws is, is dat de methodiek van het minimumloon zal gaan veranderen. Meer weten over de nieuwe methode?

Minimumloon per 1 juli 2023

Vanaf 1 juli 2023 vindt er weer een wijziging plaats in het minimumloon. Als Salarisbureau houden we u graag op de hoogte van de nieuwe stand van zaken.

Disclaimer

Salarisbureau Bogaard werkt hard om de inhoud van de blogs zo actueel mogelijk te houden. Echter is het mogelijk dat inhoud verouderd is of er een andere regeling relevanter is. Salarisbureau Bogaard is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van onjuiste inhoud in de blogs. Heeft u vragen over de inhoud van een blog en of deze nog geldig is? Neem contact met ons op.