Interim salarisadministrateur

Door een verscheidenheid aan redenen zoals een zwangerschap of -tijdelijke- arbeidsongeschiktheid kan het voorkomen dat uw werknemer zijn of haar werk voor een bepaalde periode niet kan uitvoeren. Ook een overstap van softwarepakket, de jaarafsluiting, de opzet van het nieuwe jaar, het binnenhalen van een grote klant of een vakantieoverbrugging zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin u extra handen nodig heeft op de salarisadministratie.

Het is aan ons de taak om u bij te staan als interim-salarisadministrateur en er voor te zorgen dat diverse werkzaamheden voortgezet kunnen worden.  Zowel het verwerken en controleren van de salarisadministratie als het advies geven op verschillende vraagstukken behoren tot ons dienstenpakket. Door jarenlange ervaring als salarisadministrateurs zijn we bedreven in de softwarepakketten Loket.nl, HR & Salaris Gemak (Unit4) en Nmbrs en hebben we een brede kennis wat betreft wet- en regelgeving en verschillende CAO’s.

Op interimbasis ondersteunen we niet alleen accountants- en administratiekantoren maar ook bedrijven die zelf hun salarisadministratie verzorgen.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Interim salarisadministrateur als kennisverrijking

Het kan natuurlijk dat u voldoende en geschoold personeel in dienst heeft. Ook dan kan het inzetten van een interim salarisadministrateur van toegevoegde waarde zijn. Bijvoorbeeld bij complexe vraagstukken met een voor u onbekende wet- en regelgeving. Als ervaren salarisadministrateurs zijn we gewend om te fungeren als een tweede paar ogen op verschillende momenten.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Tijdelijk een interim salarisadministrateur inzetten?

Als ervaren salarisadministrateur kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen. Een tijdige en correcte verwerking van salarissen en opgaaf verzorgen aan belastingdienst en pensioenfondsen. Naast verwerking adviseren we u over steeds veranderende wetten en regels en optimaliseren we het gebruik van verschillende softwarepakketten. Deze werkzaamheden zijn een deel van de diensten die wij u aanbieden.

Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen.  

Professionele interim salarisadministratie

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en hebben we als taak gesteld deze kennis bij te houden. Wij zijn geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kunnen zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bas DalMulder

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

Tania Pardo

De afgelopen maanden heb ik Ranco als interim collega leren kennen als een ervaren salarisadviseur. Ranco verstaat zijn vak, is een betrouwbaar, betrokken, integer persoon, werkt proactief en denkt mee. Ik heb de samenwerking als erg plezierig ervaren!

Rien van de Beek