Interim salarisadministrateur

Door een verscheidenheid aan redenen zoals een zwangerschap of -tijdelijke- arbeidsongeschiktheid kan het voorkomen dat uw werknemer zijn of haar werk voor een bepaalde periode niet kan uitvoeren. Ook een overstap van softwarepakket, de jaarafsluiting, de opzet van het nieuwe jaar, het binnenhalen van een grote klant of een vakantieoverbrugging zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin u extra handen nodig heeft op de salarisadministratie.

Het is aan ons de taak om u bij te staan als interim-salarisadministrateur en er voor te zorgen dat diverse werkzaamheden voortgezet kunnen worden.  Zowel het verwerken en controleren van de salarisadministratie als het advies geven op verschillende vraagstukken behoren tot ons dienstenpakket. Door jarenlange ervaring als salarisadministrateurs zijn we bedreven in de softwarepakketten Loket.nl, HR & Salaris Gemak (Unit4) en Nmbrs en hebben we een brede kennis wat betreft wet- en regelgeving en verschillende CAO’s.

Op interimbasis ondersteunen we niet alleen accountants- en administratiekantoren maar ook bedrijven die zelf hun salarisadministratie verzorgen.

Neem contact op

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Tijdelijk een interim salarisadministrateur inzetten?

Als ervaren salarisadministrateur kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen. Een tijdige en correcte verwerking van salarisse en opgaaf verzorgen aan belastingdienst en pensioenfondsen. Naast verwerking adviseren we u over steeds veranderende wetten en regels en optimaliseren we het gebruik van verschillende softwarepakketten. Deze werkzaamheden zijn een deel van de diensten die wij u aanbieden. Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen.  

Professionele interim salarisadministratie

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en hebben we als taak gesteld deze kennis bij te houden. Wij zijn geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

Fijn en goed salaris bureau! Zeer stipt en altijd een snelle reactie.

R.Walhout

Ik heb fijn met Ranco samengewerkt. Hij heeft een korte periode als Interimmer voor ons (Tentoo HR) gewerkt. Hij werkt gestructureerd én houdt daardoor het overzicht over de verschillende cases (projecten).

Auke Wiersma

Ik heb Ranco leren kennen als een zeer behulpzame en deskundige (interim)collega. Ranco staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Ik heb de samenwerking en communicatie als erg prettig ervaren!

Geline Thoutenhoofd