Interim salarisadministrateur

Door een verscheidenheid aan redenen zoals een zwangerschap of -tijdelijke- arbeidsongeschiktheid kan het voorkomen dat uw werknemer zijn of haar werk voor een bepaalde periode niet kan uitvoeren. Ook een overstap van softwarepakket, de jaarafsluiting, de opzet van het nieuwe jaar, het binnenhalen van een grote klant of een vakantieoverbrugging zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin u extra handen nodig heeft op de salarisadministratie.

Het is aan mij de taak om u bij te staan als interim-salarisadministrateur en er voor te zorgen dat diverse werkzaamheden voortgezet kunnen worden.  Zowel het verwerken en controleren van de salarisadministratie als het advies geven op verschillende vraagstukken behoren tot mijn dienstenpakket. In mijn jarenlange ervaring als salarisadministrateur ben ik bedreven in de softwarepakketten Loket.nl, Unit4 en Nmbrs en heb ik een brede kennis wat betreft wet- en regelgeving en verschillende CAO’s.

Op interimbasis ondersteun ik niet alleen accountants- en administratiekantoren maar ook bedrijven die zelf hun salarisadministratie verzorgen.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Als ervaren salarisadministrateur kan ik u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen. Een tijdige en correcte verwerking van salarissen, opgaaf verzorgen aan belastingdienst en pensioenfondsen, adviseren over steeds veranderende wetten en regels en het optimaliseren van uw gebruik van de verschillende softwarepakketten. Deze werkzaamheden zijn een deel van de diensten die ik u aan kan bieden. Onder het genot van een kop koffie ga ik graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier ik u daarin kan ondersteunen.  

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en heb ik mij als taak gesteld deze kennis bij te houden. Vanaf januari 2021 ben ik geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Ranco Bogaard? Omdat ik u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Referenties

We hebben Ranco leren kennen als een deskundige, klantvriendelijke en fijne (interim-) collega! Hij heeft ons onder andere ondersteund met allerlei vragen en adviezen van onze relaties en met de salarisverwerkingen binnen Loket.nl en Nmbrs.

Jorrit Jansen

Omdat Ranco voor mij geen onbekende is besloot ik een offerte op te vragen. Hij hanteert een schappelijk uurtarief, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Daarom beveel ik u Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard aan!

Ewald van Landschoot

Ranco is een prettige collega en partner om mee samen te werken. Hij communiceert vlot en denkt actief mee in de samenwerking. Ik beveel Ranco aan aan iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde salarisadministrateur!

Marco Lagarde