Overstappen salarisadministatie

Personeel is het belangrijkste kapitaal binnen uw onderneming. Dit begrijpen we bij Salarisbureau Bogaard als geen ander. Een correcte en tijdige salarisverwerking is van essentieel belang voor een goede verstandhouding met uw werknemers. Het verzorgen van de salarisadministratie kan een tijdrovende klus zijn.  Daarnaast is het belangrijk om up-to-date te blijven van alle relevante wetgevingen, regelingen, subsidies en CAO wijzigingen. Als ondernemer is uw tijd kostbaar en deze wilt u niet besteden aan repetitieve taken zoals de salarisverwerking. Als u kiest voor samenwerking met Salarisbureau Bogaard hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw salarisadministratie. Wij nemen uw volledige salarisadministratie uit handen en maken dit inzichtelijk en gemakkelijk voor u.

Voordelen van overstappen naar salarisadministratie
bij Salarisbureau Bogaard.

Bij Salarisbureau Bogaard verzorgen we uw volledige administratie en denken we met u mee over verschillende vraagstukken waar u tegen aan loopt.

  • Complete verzorging en ondersteuning bij uw salarisadministratie.
  • Altijd up-to-date.
  • Altijd online inzicht met Loket.nl
  • Ervaren in salarisadministratie
  • Persoonlijk contact
  • Geregistreerd als payroll professional bij het NIRPA

 

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Overstappen naar Salarisbureau Bogaard?

Bij een overstap naar Salarisbureau Bogaard starten we met een persoonlijk gesprek waarin we de wensen en het plan van aanpak doornemen. Aan ons de taak om te zorgen dat de overstap vlekkeloos verloopt en dat u hierin zo min mogelijk energie moet steken.

Referenties

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

Tania Pardo

Ik heb Ranco leren kennen als een zeer behulpzame en deskundige (interim)collega. Ranco staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Ik heb de samenwerking en communicatie als erg prettig ervaren!

Geline Thoutenhoofd

Ranco is een prettige collega en partner om mee samen te werken. Hij communiceert vlot en denkt actief mee in de samenwerking. Ik beveel Ranco aan aan iedereen die op zoek is naar een gekwalificeerde salarisadministrateur!

Marco Lagarde