Uitbesteden van salarisadministratie scheelt u tijd en u heeft zekerheid op een correcte en tijdige verwerking van uw administratie. Daarnaast profiteert u nog van andere voordelen bij een samenwerking met Salarisbureau Bogaard.

Complete verzorging en ondersteuning bij uw salarisadministratie


Salarisbureau Bogaard denkt met u mee op het gebied van salarisadministratie. We denken met u mee en bieden ondersteuning met vraagstukken en spelen in op regelingen en subsidies.

Altijd up-to-date


Als professionele salarisadministrateur zijn wij op de hoogte van de fiscale regelingen en subsidies waar u en uw werknemers gebruik van kunnen maken.

Ervaren en geregistreerde payroll professional bij het NIRPA


U kunt op ons en onze kennis rekenen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van loonverwerking en hier profiteert u van.

Persoonlijk contact


Met ons kleinschalig team staan we voor persoonlijk contact en bent u bij ons geen nummer. We kennen u en uw bedrijf volledig en denken met u mee.

Inzicht en gemak met Loket.nl


Loket.nl biedt tal aan functionaliteiten voor ons als administrateur, u als werkgever en voor al uw medewerkers. Meer weten over Loket.nl.

Referenties

Aan Ranco kun je salarisadministraties met een gerust hart toevertrouwen. De kennis en kunde heeft hij in huis. Hij is tevens zeer behulpzaam en dat maakt hem een fijne interim collega.

Debbie Leurs

Ondanks dat hij het vak destijds nog deels moest leren, viel op dat hij alles snel door had en snel op een goed niveau zelfstandig kon werken.

David Koeman

We hebben Ranco ervaren als een ervaren collega met oog voor detail.

Carola Boutier