Uitbesteden van salarisadministratie scheelt u tijd en u heeft zekerheid op een correcte en tijdige verwerking van uw administratie. Daarnaast profiteert u nog van andere voordelen bij een samenwerking met Salarisbureau Bogaard.

Complete verzorging en ondersteuning bij uw salarisadministratie


Salarisbureau Bogaard denkt met u mee op het gebied van salarisadministratie. We denken met u mee en bieden ondersteuning met vraagstukken en spelen in op regelingen en subsidies.

Altijd up-to-date


Als professionele salarisadministrateur zijn wij op de hoogte van de fiscale regelingen en subsidies waar u en uw werknemers gebruik van kunnen maken.

Ervaren en geregistreerde payroll professional bij het NIRPA


U kunt op ons en onze kennis rekenen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van loonverwerking en hier profiteert u van.

Persoonlijk contact


Met ons kleinschalig team staan we voor persoonlijk contact en bent u bij ons geen nummer. We kennen u en uw bedrijf volledig en denken met u mee.

Inzicht en gemak met Loket.nl


Loket.nl biedt tal aan functionaliteiten voor ons als administrateur, u als werkgever en voor al uw medewerkers. Meer weten over Loket.nl.

Referenties

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bas DalMulder

Fijn en goed salaris bureau! Zeer stipt en altijd een snelle reactie.

R.Walhout

Ranco heb ik leren kennen als een zeer vakbekwame salarisadviseur met een "hands-on " mentaliteit. Ranco is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving en denkt ook proactief mee. Kortom een plezierige collega mee samen te werken!

Matthijs Stoffer