Salarisadministratie uitbesteden in Zeeland

Salarisadministratie uitbesteden in Zeeland? Op zoek naar een ervaren salarisadministratiebureau gevestigd in Zeeland? Salarisbureau Bogaard neemt graag uw werkzaamheden uit handen. U kunt uw volledige salarisadministratie bij ons neerleggen, onze professionals staan voor je klaar.

Vanuit onze locatie in Sluis zijn we werkzaam door heel Zeeland. We komen graag langs bij u op kantoor om de mogelijkheden van een samenwerking te bespreken.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Wij ondersteunen u graag

Als uw salarisadministrateur nemen wij uw salarisadministratie en salarisverwerking volledig uit handen. Daarnaast bieden we u persoonlijk advies om uw salarisadministratie te verbeteren. Wij ontzorgen u en regelen alle zaken rondom salariëring, van het versturen van de loonstrook tot de aanlevering van pensioengegevens. Natuurlijk is alles bespreekbaar. Wij leveren volledig maatwerk, waar liggen uw behoeftes?

Interim salarisadministratie Zeeland

Op zoek naar iemand die voor (on)bepaalde tijd een gat kan opvullen in uw organisatie. Wij werken ook als interim salarisadministratie in Zeeland. Zo kunnen wij u voor bepaalde periodes van uitval bijstaan. Door onze werkervaring met verschillende software pakketten kunnen we bij Salarisbureau Bogaard uw werkzaamheden rondom salarisadministratie gemakkelijk voortzetten.

Gemakkelijke en inzichtelijke administratie

Wij maken gebruik van software pakket Loket.nl, dit biedt zowel voordelen voor u als werkgever, uw medewerkers en voor ons als administrateur. Deze software brengt alle zaken rondom personeel en salaris overzichtelijk op één plek. Zo blijft de salarisadministratie overzichtelijk voor u. Maar persoonlijk contact staat bij ons voorop, daarom kunt u altijd vragen stellen.

Kies voor het Zeeuwse Salarisbureau Bogaard

Als u zelf werkt in Zeeland is het wel zo makkelijk dat uw salarisadministrateur dat ook doet. Zo is het makkelijk samenwerken. Wij begrijpen de Zeeuwse ondernemer en komen zonder probleem langs op uw organisatie. Kiest u voor een samenwerking met Salarisbureau Bogaard dan kunt u van ons rekenen op:

- Een correcte en tijdige verwerking van salarissen.
- Verzorgen van uw opgaaf aan belastingdienst e.d.
- Advies over wetten en regels
- Optimaliseren en personaliseren van software pakketten.

Natuurlijk staan we open voor uw persoonlijke vraagstukken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan bespreken we deze graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Samenwerken met professionele salarisadministrateurs in Zeeland

Samenwerken met Salarisbureau Bogaard. Als ervaren administrateurs staan we klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen bij uw loonverwerking. Op professionele en persoonlijke wijze staan we u van dienst. U kunt altijd rekenen op betrokkenheid en transparantie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Referenties

Ranco heeft Vermetten Loonadvies ondersteund als salarisadministrateur en -adviseur. Voor zowel onze klanten in Loket.nl als in Nmbrs. Mooie complimenten hebben wij ontvangen over Ranco. Als we in de toekomst iemand zoeken, weten we Ranco te vinden!

Vermetten | Accountants en Adviseurs
Inge de VaanVermetten | Accountants en Adviseurs

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs
Bas DalmulderBollard Accountants & Belastingadviseurs

Met Ranco werk ik heel fijn samen. Ranco communiceert duidelijk waardoor iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Een harde werker die zeer kundig is!

Numblees
Sanne Kuhnen-ReichgeltNumblees