Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden? Bent u op zoek naar een bureau waar u uw volledige salarisadministratie kunt neerleggen? Salarisbureau Bogaard regelt alles rondom uw salarisadministratie zodat u datgene kunt doen waar u blij van wordt. U focust zich op uw business en wij op de verwerking van uw salarisadministratie.

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen? Voor iedere werkgever is dit een vraag die langskomt tijdens het ondernemen. Als werkgever is salarisadministratie een verplicht onderdeel van uw werkzaamheden. Toch is dit voor veel werkgevers niet het favoriete klusje. Door te kiezen voor het uitbesteden van uw salarisadministratie is uw administratie in goede handen en heeft u gemak.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Waarom uw salarisadministratie uitbedesteden

Salarisadministratie kan een tijdrovende klus zijn. Als ondernemer is uw tijd kostbaar en deze wilt u niet kwijtraken aan repetitieve taken zoals de salarisverwerking.  Daarnaast is het belangrijk om up-to-date te blijven van alle relevante wetgevingen, regelingen, subsidies en cao’s.

Als ervaren salarisadministrateur kunnen wij u met een verscheidenheid aan vraagstukken ondersteunen. Een tijdige en correcte verwerking van salarissen en opgaaf verzorgen aan belastingdienst en pensioenfondsen. Naast verwerking adviseren we u over steeds veranderende wetten en regels en optimaliseren we het gebruik van verschillende softwarepakketten.

Wanneer u kiest voor samenwerking met Salarisbureau Bogaard hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw salarisadministratie. Wij nemen uw volledige salarisadministratie uit handen en maken dit inzichtelijk en gemakkelijk voor u.

Voordelen uitbesteden salarisadministratie

Uitbesteden van salarisadministratie scheelt u tijd en u heeft zekerheid op een correcte en tijdige verwerking van uw administratie. Daarnaast profiteert u nog van andere voordelen bij een samenwerking met Salarisbureau Bogaard.

Complete verzorging en ondersteuning bij uw salarisadministratie


Salarisbureau Bogaard denkt met u mee op het gebied van salarisadministratie. We denken met u mee en bieden ondersteuning met vraagstukken en spelen in op regelingen en subsidies.

Altijd up-to-date


Als professionele salarisadministrateur zijn wij op de hoogte van de fiscale regelingen en subsidies waar u en uw werknemers gebruik van kunnen maken.

Ervaren en geregistreerde payroll professional bij het NIRPA


U kunt op ons en onze kennis rekenen. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van loonverwerking en hier profiteert u van.

Persoonlijk contact


Met ons kleinschalig team staan we voor persoonlijk contact en bent u bij ons geen nummer. We kennen u en uw bedrijf volledig en denken met u mee.

Inzicht en gemak met Loket.nl


Loket.nl biedt tal aan functionaliteiten voor ons als administrateur, u als werkgever en voor al uw medewerkers. Meer weten over Loket.nl.

Wat kunt u van ons verwachten als u kiest voor uitbesteden?

Kiest u voor een samenwerking met Salarisbureau Bogaard dan kunt u van ons rekenen op:

- Een correcte en tijdige verwerking van salarissen.
- Verzorgen van uw opgaaf aan belastingdienst e.d.
- Advies over wetten en regels
- Optimaliseren en personaliseren van software pakketten.

Natuurlijk staan we open voor uw persoonlijke vraagstukken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan bespreken we deze graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Uw salarisadministratie uitbesteden aan Salarisbureau Bogaard?

Samenwerken met Salarisbureau Bogaard. Als ervaren administrateurs staan we klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen bij uw loonverwerking. Op professionele en persoonlijke wijze staan we u van dienst. U kunt altijd rekenen op betrokkenheid en transparantie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Referenties

Zeer prettige samenwerking. Ranco is prettig in contact, legt de zaken goed uit en reageert snel op vragen en helpt waar nodig.

Psychofysiek
Marieke SchreudersPsychofysiek

Inmiddels werk ik al geruime tijd samen met Ranco en zijn team. Het informele, directe en snelle contact spreekt mij zeer aan! Wij hopen nog geruime tijd gebruik te maken van jullie dienstverlening.

Smulders Administratie
Wesley SmuldersSmulders Administratie

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs
Bas DalmulderBollard Accountants & Belastingadviseurs