Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen? Voor iedere werkgever is dit een vraag die langskomt tijdens het werk. Salarisadministratie is een verplicht onderdeel als u werkgever bent. Toch is dit voor veel werkgevers niet het favoriete klusje. Bij Salarisbureau Bogaard is uw salarisadministratie in goede handen. 

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie kan een tijdrovende klus zijn. Daarnaast is het belangrijk om up-to-date te blijven van alle relevante wetgevingen, regelingen, subsidies en CAO’s. Als ondernemer is uw tijd kostbaar en deze wilt u niet kwijtraken aan repetitieve taken zoals de salarisverwerking. Als u kiest voor samenwerking met Salarisbureau Bogaard hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw salarisadministratie. Wij nemen uw volledige salarisadministratie uit handen en maken dit inzichtelijk en gemakkelijk voor u.

Voordelen van uitbesteden salarisadministratie bij Salarisbureau Bogaard.

Bij Salarisbureau Bogaard verzorgen we uw volledige administratie en denken we met u mee over verschillende vraagstukken waar u tegen aan loopt.

  • Complete verzorging en ondersteuning bij uw salarisadministratie.
  • Altijd up-to-date.
  • Altijd online inzicht met Loket.nl
  • Ervaren in salarisadministratie
  • Persoonlijk contact
  • Geregistreerd als payroll professional bij het NIRPA

Salarisadministratie werkzaamheden

Bij een samenwerking met Salarisbureau Bogaard kunt u altijd rekenen op:

  • Een correcte en tijdige verwerking van salarissen
  • Verzorgen van uw opgaaf aan belastingdienst e.d.
  • Advies over wetten en regels
  • Optimaliseren en personaliseren van software pakketten.

Natuurlijk staan we open voor uw persoonlijke vraagstukken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden dan bespreken we deze graag tijdens een persoonlijk gesprek.

Salarisadministratie met software pakket Loket.nl

Voor salarisadministratie maken we gebruik van Loket.nl omdat dit uitgebreide mogelijkheden biedt voor werkgevers en werknemers. Loket.nl maakt salarisadministratie inzichtelijk en duidelijk. U kunt altijd alles zien in één gebruiksvriendelijke app.

Neem contact op

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Samenwerken met Salarisbureau Bogaard?

Als ervaren administrateurs staan we klaar om u te ondersteunen en te ontzorgen bij uw loonverwerking. Op professionele en persoonlijke wijze staan we u van dienst. U kunt altijd rekenen op betrokkenheid en transparantie. Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Referenties

Ranco heb ik leren kennen als een zeer vakbekwame salarisadviseur met een "hands-on " mentaliteit. Ranco is zeer goed op de hoogte van wet- en regelgeving en denkt ook proactief mee. Kortom een plezierige collega mee samen te werken!

Matthijs Stoffer

Ik heb Ranco leren kennen als een zeer behulpzame en deskundige (interim)collega. Ranco staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Ik heb de samenwerking en communicatie als erg prettig ervaren!

Geline Thoutenhoofd

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bas DalMulder