Payroll: uw verloning goed geregeld

Als werkgever is het belangrijk om uw medewerkers correct en tijdig te belonen voor hun inzet binnen uw bedrijf. Een correcte payroll administratie kan een tijdrovende klus zijn. Door te kiezen om uw payroll uit te besteden aan een specialist heeft u tijd voor andere zaken.

Wij verzorgen graag voor u uw maandelijkse payroll zodat u kan focussen op uw onderneming. Wij zijn ten alle tijden up-to-date van de belangrijke wijzigingen rondom payroll waardoor u profiteert van alle mogelijke voordelen.

Wat valt er onder onze payroll service?

Als ervaren payroll specialisten ondersteunen we u met diverse vraagstukken. Maandelijks zorgen we voor een correcte en tijdige verwerking van alle loonstroken en verzorgen we jaaropgaven. Ook bij pensioenfondsen en belastingen ondersteunen we u graag. Naast de maandelijkse werkzaamheden adviseren we u over mogelijke regelingen, subsidies en andere verbeteringen voor uw payroll.

Wij kunnen uw payroll uitvoeren als uw vaste payroll bedrijf of u kunt ons inzetten als interim specialist om (tijdelijke) werkzaamheden uit te voeren.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Wat is payrolling

Payroll is een term die verwijst naar het proces van het beheren van salarissen, belastingen en andere financiële aspecten van werknemers in een organisatie. Het omvat het berekenen en verwerken van salarissen, het inhouden en afdragen van belastingen en premies, en het bijhouden van andere gerelateerde financiële gegevens.

Payroll omvat verschillende elementen, zoals het bijhouden van de gewerkte uren van werknemers, het berekenen van het salaris op basis van uurloon of salarisschaal, het inhouden van belastingen en premies, het uitgeven van salarisbetalingen aan werknemers en het indienen van belastingaangiften bij de juiste instanties.

De voordelen van payrolling services

Het inzetten van een payroll specialist of het uitbesteden van payroll-diensten aan Salarisbureau Bogaard biedt verschillende voordelen voor uw organisatie. Enkele van deze voordelen zijn:

  1. Expertise en kennis: Wij zijn op de hoogte van complexe regelgeving en wetten met betrekking tot arbeid, belastingen en sociale premies. 

  2. Tijdsbesparing: Het beheren van de salarisadministratie en payroll-processen kan tijdrovend zijn. Door ons als payroll specialist in te schakelen, geeft u deze taken uit handen geven en kan u zich richten op uw kernactiviteiten. 

  3. Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid: Wij hebben ervaring in systemen die zijn ontworpen om salarisberekeningen nauwkeurig uit te voeren en ervoor te zorgen dat belastingen en premies correct worden ingehouden en afgedragen. Dit vermindert het risico op fouten en verhoogt de betrouwbaarheid van de salarisbetalingen.

  4. Kostenbesparing: Hoewel het uitbesteden van payroll-diensten kosten met zich meebrengt, kan het op de lange termijn kostenbesparend zijn. Door het voorkomen van fouten en het minimaliseren van risico's op het gebied van naleving, kan een organisatie boetes, boekhoudkundige correcties en juridische geschillen voorkomen die gepaard kunnen gaan met het intern beheren van payroll.

Onze HR payroll software

Om u te ontzorgen maken we gebruik van softwarepakket Loket.nl waarbij de mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer zeer uitgebreid zijn. Loket.nl biedt veel inzicht in data en maakt dit inzichtelijk voor u als werkgever.

Naast Loket.nl zijn wij door diverse interim opdrachten ook zeer bedreven in andere softwarepakketten voor payroll.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Kies voor de payroll professionals van Salarisbureau Bogaard

Salarisbureau Bogaard staat voor u klaar om u te ondersteunen bij een verscheidenheid aan vraagstukken. Bij ons kleinschalige team staat persoonlijk contact voorop. Wij willen u volledig ontzorgen in uw administratie waarbij inzicht in uw cijfers voorop staan. Onze belofte? Een goed zicht op uw salarisadministratie met onderbouwd en proactief advies van onze professionals.

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en hebben we als taak gesteld deze kennis bij te houden. Wij zijn geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Op zoek naar een payroll specialist?

Bent u op zoek naar een payroll specialist? We komen graag met u in contact.  Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen. 

Referenties

We hebben Ranco ervaren als een ervaren collega met oog voor detail.

Carola Boutier

Ik heb Ranco leren kennen als een zeer behulpzame en deskundige (interim)collega. Ranco staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Ik heb de samenwerking en communicatie als erg prettig ervaren!

Van Ree HR Consultants
Geline ThoutenhoofdVan Ree HR Consultants

Fijn en goed salaris bureau! Zeer stipt en altijd een snelle reactie.

Rutger Walhout Beheer
R.WalhoutRutger Walhout Beheer