Payroll: uw verloning goed geregeld

Als werkgever is het belangrijk om uw medewerkers correct en tijdig te belonen voor hun inzet binnen jouw bedrijf. Een correcte payroll administratie kan een tijdrovende klus zijn. Door te kiezen om uw payroll uit te besteden aan een specialist heeft u tijd voor andere zaken.

Wij verzorgen graag voor u uw maandelijkse payroll zodat u kan focussen op uw onderneming. Wij zijn ten alle tijden up-to-date van de belangrijke wijzigingen rondom payroll waardoor u profiteert van alle mogelijke voordelen.

Wat valt er onder onze payroll service?

Als ervaren payroll specialisten ondersteunen we u met diverse vraagstukken. Maandelijks zorgen we voor een correcte en tijdige verwerking van alle loonstroken en verzorgen we jaaropgaven. Ook bij pensioenfondsen en belastingen ondersteunen we u graag. Naast de maandelijkse werkzaamheden adviseren we u over mogelijke regelingen, subsidies en andere verbeteringen voor uw payroll.

Wij kunnen uw payroll uitvoeren als uw vaste payroll bedrijf of u kunt ons inzetten als interim specialist om (tijdelijke) werkzaamheden uit te voeren.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Onze HR payroll software

Om u te ontzorgen maken we gebruik van softwarepakket Loket.nl waarbij de mogelijkheden voor zowel werkgever als werknemer zeer uitgebreid zijn. Loket.nl biedt veel inzicht in data en maakt dit inzichtelijk voor u als werkgever.

Naast Loket.nl zijn wij door diverse interim opdrachten ook zeer bedreven in andere softwarepakketten voor payroll.

Kies voor de payroll professionals van Salarisbureau Bogaard

Salarisbureau Bogaard staat voor u klaar om u te ondersteunen bij een verscheidenheid aan vraagstukken. Bij ons kleinschalige team staat persoonlijk contact voorop. Wij willen u volledig ontzorgen in uw administratie waarbij inzicht in uw cijfers voorop staan. Onze belofte? Een goed zicht op uw salarisadministratie met onderbouwd en proactief advies van onze professionals.

In ons vakgebied is de wet- en regelgeving constant aan verandering onderhevig en hebben we als taak gesteld deze kennis bij te houden. Wij zijn geregistreerd in het Register Payroll Professional (NIRPA) welke zorg draagt voor kwaliteitsborging van professionals die werkzaam zijn in het vakgebied payroll.

Waarom Salarisbureau Bogaard? Omdat we u op professionele en persoonlijke wijze van dienst kan zijn waarbij betrokkenheid en transparantie hoog in het vaandel staan.

Op zoek naar een payroll specialist?

Bent u op zoek naar een payroll specialist? We komen graag met u in contact.  Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen. 

Referenties

Wij hebben tijdens een interim opdracht Ranco zijn kennis en inzet mogen ervaren en dit was een prettige samenwerking. Ranco, nogmaals bedankt voor je steun.

Bas DalMulder

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

Tania Pardo

Omdat Ranco voor mij geen onbekende is besloot ik een offerte op te vragen. Hij hanteert een schappelijk uurtarief, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Daarom beveel ik u Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard aan!

Ewald van Landschoot