Diensten

Als werkgever is loonadministratie een verplicht onderdeel van uw werk. Toch is dit voor velen niet de favoriete klus omdat het zeer tijdrovend kan zijn. Door te kiezen voor een professioneel loonadministratie kantoor heeft u meer tijd over voor andere werkzaamheden.

Als professionele loonadministrateurs ondersteunen we u graag bij uw loonadministratie. Zowel met de maandelijkse werkzaamheden en als ondersteunend adviesbureau.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Waarom Salarisbureau Bogaard?

Personeel is het belangrijkste kapitaal binnen uw onderneming. Dit begrijpen we bij Salarisbureau Bogaard als geen ander. Een correcte en tijdige salarisverwerking is van essentieel belang voor een goede verstandhouding.

Met ons kleinschalig team staan we voor persoonlijk contact en bent u bij ons geen nummer. We kennen u en uw bedrijf volledig en denken met u mee. Zo kunt u van ons meer verwachten dan ‘standaard’ het opmaken van loonstroken. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. We zijn altijd flexibel en indien gewenst komen we bij u langs.

Professioneel en onderbouwd

Wij willen uw salarisadministratie voor u volledig verzorgen. Toch begrijpen we hoe belangrijk inzicht voor u is. Door onze samenwerking met Loket.nl ziet u al uw belangrijke data op één plek. Bij het uitbrengen van een advies berusten we ons altijd op data, wet en uw business.

NIRPA geregisteerde salarisprofessionals

Als salarisadministratiebureau zijn wij geregistreerd bij het NIRPA.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Op zoek naar een loonadministratie kantoor?

Bent u op zoek naar een professionele loonadministrateur? We komen graag met u in contact.  Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen. 

Referenties

Ranco heb ik leren kennen als kundig, gedreven, ondernemend en hartelijk. Door zijn brede kennis en actieve houding een fijn persoon om mee samen te werken!

CM Personal Finance
Claudia van Swaal-MaasCM Personal Finance

Ranco is een harde werker met veel kennis in zijn vakgebied. Hij heeft ons de afgelopen periode uit de brand geholpen door nieuwe klanten te bouwen en live payrolls over te nemen. Als wij weer omhoog zitten, dan zal ik hem zeker nogmaals benaderen.

Tentoo
Tania PardoTentoo

Wanneer het echt te technisch wordt allemaal, dan loop ik tegen een muur. Het is fijn om dan Ranco in je netwerk te hebben! Nog fijner: Ranco snapt ook de wereld van de financiële administratie, iets wat niet iedere RPP is gegeven.

Geld en zo met Monique
Monique SchoenmakersGeld en zo met Monique