Diensten

Als werkgever is loonadministratie een verplicht onderdeel van uw werk. Toch is dit voor velen niet de favoriete klus omdat het zeer tijdrovend kan zijn. Door te kiezen voor een professioneel loonadministratie kantoor heeft u meer tijd over voor andere werkzaamheden.

Als professionele loonadministrateurs ondersteunen we u graag bij uw loonadministratie. Zowel met de maandelijkse werkzaamheden en als ondersteunend adviesbureau.

Neem contact op   Vraag een offerte aan

Waarom Salarisbureau Bogaard?

Personeel is het belangrijkste kapitaal binnen uw onderneming. Dit begrijpen we bij Salarisbureau Bogaard als geen ander. Een correcte en tijdige salarisverwerking is van essentieel belang voor een goede verstandhouding.

Met ons kleinschalig team staan we voor persoonlijk contact en bent u bij ons geen nummer. We kennen u en uw bedrijf volledig en denken met u mee. Zo kunt u van ons meer verwachten dan ‘standaard’ het opmaken van loonstroken. Ook voor advies kunt u bij ons terecht. We zijn altijd flexibel en indien gewenst komen we bij u langs.

Professioneel en onderbouwd

Wij willen uw salarisadministratie voor u volledig verzorgen. Toch begrijpen we hoe belangrijk inzicht voor u is. Door onze samenwerking met Loket.nl ziet u al uw belangrijke data op één plek. Bij het uitbrengen van een advies berusten we ons altijd op data, wet en uw business.

NIRPA geregisteerde salarisprofessionals

Als salarisadministratiebureau zijn wij geregistreerd bij het NIRPA.

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Op zoek naar een loonadministratie kantoor?

Bent u op zoek naar een professionele loonadministrateur? We komen graag met u in contact.  Onder het genot van een kop koffie gaan we graag met u in gesprek waar voor u de uitdagingen liggen en op welke manier we u daarin ondersteunen. 

Referenties

Omdat Ranco voor mij geen onbekende is besloot ik een offerte op te vragen. Hij hanteert een schappelijk uurtarief, communiceert snel en komt zijn afspraken na. Daarom beveel ik u Ranco Bogaard van Salarisbureau Bogaard aan!

Ewald van Landschoot

Ik heb fijn met Ranco samengewerkt. Hij heeft een korte periode als Interimmer voor ons (Tentoo HR) gewerkt. Hij werkt gestructureerd én houdt daardoor het overzicht over de verschillende cases (projecten).

Tentoo
Auke WiersmaTentoo

Zeer prettige samenwerking. Ranco is prettig in contact, legt de zaken goed uit en reageert snel op vragen en helpt waar nodig.

Psychofysiek
Marieke SchreudersPsychofysiek