Fiscale regelingen en subsidies

In Nederland zijn er diverse fiscale regelingen en subsidies die financieel voordeel kunnen opleveren voor uw bedrijf. Salarisbureau Bogaard informeert u graag. Bekijk welke fiscale regeling(en) en subsidie(s) interessant kunnen zijn voor uw bedrijf. Direct samen bekijken waar uw bedrijf voor in aanmerking komt? Neem contact op met Salarisbureau Bogaard via 0850067877 of info@salarisbureaubogaard.nl.

Bekijk het archief

Minimumloon 2024

27 november 2023

Dat de bedragen van het minimumloon wijzigen per het begin van een nieuw jaar is geen nieuws. Wat wel nieuws is, is dat de methodiek van het minimumloon zal gaan veranderen. Meer weten over de nieuwe methode?

Prinsjesdag 2023: de wijzigingen voor 2024

22 september 2023

Iedere september worden op Prinsjesdag de financiële plannen gepresenteerd voor komend jaar. Een belangrijk moment voor salarisprofessionals en werkgevers.

Minimumloon per 1 juli 2023

11 mei 2023

Vanaf 1 juli 2023 vindt er weer een wijziging plaats in het minimumloon. Als Salarisbureau houden we u graag op de hoogte van de nieuwe stand van zaken.

Werkkostenregeling 2023

16 januari 2023

Met de werkkostenregeling kunt u uw werknemers een onbelaste vergoeding geven. Met deze zogeheten vrije ruimte kunt u als werkgever alle kanten mee uit.

Thuiswerkvergoeding voor 2023

23 december 2022

Ieder jaar wordt de thuiswerkvergoeding geïndexeerd. Dit betekent dat de vergoeding vanaf 1 januari van €2,00 naar €2,15 gaat. Meer weten over de thuiswerkvergoeding voor 2023?

Betaald ouderschapsverlof vanaf augustus 2022

20 juni 2022

Vanaf 2 augustus 2022 worden de richtlijnen voor betaald ouderschapsverlof gewijzigd. Verwacht u binnenkort een kind of heeft u een kind onder de één jaar? Dan heeft u mogelijk baat bij deze regeling. 

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Disclaimer

Salarisbureau Bogaard werkt hard om de inhoud van de blogs zo actueel mogelijk te houden. Echter is het mogelijk dat inhoud verouderd is of er een andere regeling relevanter is. Salarisbureau Bogaard is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van onjuiste inhoud in de blogs. Heeft u vragen over de inhoud van een blog en of deze nog geldig is? Neem contact met ons op.