Fiscale regelingen en subsidies

In Nederland zijn er diverse fiscale regelingen en subsidies die financieel voordeel kunnen opleveren voor uw bedrijf. Salarisbureau Bogaard informeert u graag. Bekijk welke fiscale regeling(en) en subsidie(s) interessant kunnen zijn voor uw bedrijf. Direct samen bekijken waar uw bedrijf voor in aanmerking komt? Neem contact op met Salarisbureau Bogaard via 0850067877 of info@salarisbureaubogaard.nl.

Bekijk de actuele berichten

Minimumloon per 1 januari 2023

6 december 2022

Vanaf 1 januari komend jaar zal het minimumloon fors stijgen. Om het voor u inzichtelijk te maken zetten we het minimumloon voor u op een rij.

Update: DGA en de werkkostenregeling 2022

28 november 2022

We zien vaak bij onze klanten voorbij komen dat de WKR niet optimaal benut wordt. Wellicht kunt u ook meer uit de WKR halen? We vertellen u graag meer over hoe u dit kunt bekijken.

Prinsjesdag: de wijzigingen 2023

8 november 2022

Iedere september is het weer Prinsjesdag. Als salarisadministrateur een belangrijk moment omdat er belangrijke wijzigingen worden aangekondigd voor komend jaar. De belangrijkste wijzigingen op het gebied van salarissen hebben we op een rij gezet.

Subsidieregeling Praktijkleren 2022

25 juli 2022

Heeft u afgelopen schooljaar een leerling in dienst gehad en begeleid? Mogelijk komt u in aanmerking voor de subsidieregeling praktijkleren. Een regeling die u tegemoet komt voor kosten die zijn verbonden aan de begeleiding van een leerling

Minimumloon per 1 juli 2022

7 juni 2022

Het kabinet heeft recent besloten om het minimumloon sneller te laten stijgen. Vanaf 1 juli 2022 wordt het wettelijk minimumloon verhoogd met 1,81%. Vanaf 2023 willen ze het wettelijk minimumloon in drie jaar laten stijgen met 7,5%.

Subsidie scholingsactiviteiten per 1 maart 2022

25 februari 2022

Dit is de laatste kans om gebruik te maken van het STAP-budget. Vanuit de onderhandelingen rond de voorjaarsbesluitvorming heeft het kabinet besloten om het STAP-budget te beëindigen.

Onbelaste thuiswerkvergoeding 2022

25 januari 2022

Vanaf dit jaar kunt u als werkgever werknemers een onbelaste thuiswerkvergoeding geven van  € 2 per thuiswerkdag. We lichten de vergoeding graag toe.

Studiekosten kind van de werknemer 2021

7 december 2021

Als werkgever heeft u de mogelijkheid iets te doen met studiekosten van de kinderen van uw werknemers. Er zijn hiervoor verschillende mogelijkheden en deze lichten we graag toe. 

Werkkostenregeling 2021

25 november 2021

Als werkgever heeft u de mogelijkheid om uw werknemers een onbelaste vergoeding te geven onder de werkkostenregeling (WKR). Het totaalbedrag aan vergoedingen moet wel binnen de vrije ruimte blijven. 

Ranco Bogaard

Wie is Ranco Bogaard?

Als salarisadministrateur bij verschillende bedrijven heb ik ondertussen een gedegen kennis opgebouwd van verschillende softwarepakketten, wet- en regelgeving en CAO’s die bij dit werk komen kijken. Jarenlange ervaring wijst uit dat persoonlijk contact zeer gewaardeerd wordt en dat ik over veel vraagstukken met u in gesprek kan gaan om tot een voor u werkbare oplossing te komen.

Disclaimer

Salarisbureau Bogaard werkt hard om de inhoud van de blogs zo actueel mogelijk te houden. Echter is het mogelijk dat inhoud verouderd is of er een andere regeling relevanter is. Salarisbureau Bogaard is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van onjuiste inhoud in de blogs. Heeft u vragen over de inhoud van een blog en of deze nog geldig is? Neem contact met ons op.